Het adres voor al uw groenblijvende bomen en planten

Bij Groenblijvendebomen.nl vindt u een zeer uitgebreid aanbod winterharde, wintergroene bomen. Wij zijn dé specialist in het leveren en plaatsen van groenblijvende bomen in alle vormen en maten. Indien gewenst verzorgen we ook het onderhoud van uw wintergroene boom door middel van een onderhoudscontract.

Vanuit onze vestigingsplaats in Nederland bedienen wij de particuliere en zakelijke markt in geheel Europa en zelfs daarbuiten. Door onze directe inkoop van groenblijvende bomen in Italië en Spanje leveren wij uitsluitend de beste kwaliteit groenblijvende bomen. Van klein tot zeer groot, alle groenblijvende bomen zijn bij ons te verkrijgen. 

Bekijk hieronder een film van onze prachtige groenblijvende bomen bij onze vestiging in Overloon.

 

Service

Op onze cash and carry in Overloon staan we het gehele jaar klaar om u te adviseren om vervolgens samen een voor u perfecte groenblijvende boom te vinden. Door ons zeer ruime aanbod is er altijd een groenblijvende boom die perfect op uw wensen aansluit. Doordat wij uitsluitend bomen in container aanbieden, kunnen onze groenblijvende bomen op ieder moment van het jaar geplant worden.

Door onze grootse voorraad kunnen we de meeste wintergroene bomen binnen 24 uur laten bezorgen. Uw wintergroene boom door ons op professionele manier laten plaatsen kan in de meeste gevallen binnen 2 weken. Voor het plaatsen van onze wintergroene bomen gebruiken we speciaal voor deze toepassing ontwikkelde mediterrane substraat voor een optimale groei.

Ook voor de inrichting van uw horecagelegenheid of bedrijfstuin is Groenblijvendebomen.nl uw partner op het gebied van stijlvolle aankleding! Ook grote projecten voor overheidsinstellingen kunnen wij professioneel begeleiden.

 

 

Contact & openingstijden 

Coronavirus COVID-19

Voor de beheersbaarheid van de richtlijnen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) met betrekking tot het coronavirus zijn wij tijdelijk alléén geopend op basis van afspraak.

Bel 0031 (0) 478 642013 om een afspraak te maken.

Onze webshops lopen in deze tijd normaal door.

Wilt u meer informatie over onze producten en diensten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sales: info@groenblijvendebomen.nl
Service: service@groenblijvendebomen.nl

Contact

 Groenblijvendebomen.nl

 
 

Onderdeel van BotanicalGroup BV

 
Adres: De Oude Molen nr. 10 (Kantoor)
nr. 12 + 3b (Voorraad)
 
  5825 KA Overloon  
Telefoon 0031 (0) 478 642013  
     
     
     
Openingstijden:  
   
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Gesloten

 

 

 

Groenblijvendebomen.nl is een onderdeel van:

BotanicalGroup BV

KvK:  55464203
BTW:  NL851724656B01
IBAN:  NL59RABO0323441807
BIC:  RABONL2U